top of page
lohrian tausta.jpg

Lohrianit

Vedenväki

pinterest.png

Vedenväkenäkin tunnettu kansa on ylvästä vesisyntyistä rotua, jotka ovat kirjaviisaita ja sivistynyttä kansaa. Kuten vedenpinta piilottaa ja turvaa lohrianeita, ei kaikki tietous aina myöskään tule pinnalle. Lohrianin viisaudesta voi olla vaikea lypsää tietoa heidän suojellessa sitä syvällä pinnan alla. Heidän elementtinsä on vesi, jota he pystyvät muovailemaan miten haluavat sen kaikissa olomuodoissa. Luonnollisesti, lohrianit asuttavat kaikenlaisia vesistöjä, meriä, lampia, soita jokia, ja rakentavat jopa vedenalaisia kaupunkeja sekä vettä kestäviä kalusteita.

Lohrianit muistuttavat ulkonäöltään kaikenlaisia mereneläviä, lukuun ottamatta nisäkkäitä. Ulkonäkö vaihtelee hurjasti yksilöittäin, mutta yksi pääpiirre on selvästi ihmismäiset kasvot, joissa voi tosin esiintyä mustekalamaisia lonkeroita, ravunviiksiä, pallokalan piikkejä tai vaikka hainhampaita tai -silmiä. Kehossa saattaa esiintyä lajista riippuen eviä, lonkeroita, ravunsaksia, suomuja tai vaikka kitiinikuoria. Erikoisin ominaisuus on kuitenkin kyky hengittää niin maalla kuin vedessäkin.
 

Rotuominaiset piirteet

Levähiukset: suurella osalla esiintyy erilaisista levistä koostuvia hiuksia, ja tätä piirrettä pidetäänkin rodun keskuudessa kauniina.
 

Muodonmuutos: mahdollistaa pyrstön muuttamisen jaloiksi ja toisin päin.
 

Herkkyys auringolle: iho kuivuu herkästi, jonka vuoksi auringon porotusta eivät lohrianit kauaa kestä.
 

Kidukset ja keuhkot: hengitys onnistuu sekä maalla että veden alla.

meriheppamies.png
bottom of page