top of page

MAAILMA

Schmirdlandr eli Hiekkamaat

Suurta mannerta kutsutaan Hiekkamaiksi, joka on lähes suora käännös sen vergieläisestä nimestä. Maa on saanut nimensä laajoista aavikoistaan ja erämaistaan. Alunperin maa ei ollut vergarenien omistuksessa, vaan sitä hallitsi oma tsaarinsa. Vergarenien tulon myötä kaikki muuttui. Siitä on kuitenkin jo vuosia. Maa on nykyään lähes kokonaan käännytetty ja alistettu.

 

Suuresta koostaan huolimatta, Hiekkamailla matkustaminen on varsin vaivatonta. Ympäri mannerta on ripoteltuna majataloja, talleja ja kyliä joista matkalainen voi vuokrata vaikka ratsun rankalle matkalleen. Vergarenit ovat myös iskeneet omat korttinsa pöytään. Jokaiselle alueelle pääsee laivoilla, ja rautatieverkosto kattaa lähes koko päämantereen. Liput ovat suhteellisen edullisia jopa työläisille, vaikkakin silti ratsuja kalliimmat.

 

Sisämaassa kaupungit ja kylät pyritään rakentamaan suurimmilta osin maan alle, mikäli maasto sen sallii. Tämä on perinteistä arkkitehtuuria Hiekkamaissa ja mahdollistaa kaupunkeihin siedettävät elinolot viileydellä ja varjolla. Tietysti nämä kaupungit eivät voi olla kovin suuria rajoitetun tilan vuoksi. Satamassa ja rannikoilla sijaitsevat kaupungit ovat silti suurempia kuin nämä perinteisellä tyylillä rakennetut johtuen myös vergarenien vaikutuksesta. Myös Närväschmirin suurin kaupunki on rakennettu maan pinnalle hiekkaisen maan tuomien vaikeuksien vuoksi.

Palloja napsauttamalla saat lisätietoa paikoista.

Merkkinä kotisivujen lukemisesta, kerro Discordin aulassa suolakurkkujen olevan ryppyisiä.

Hiekkamaiden kartta.png
bottom of page