top of page

Vergarenit

Hyönteishumanoidit

pinterest.png

Vergarenit on kotoisin pieneltä saarelta, nimeltään Verfaren, josta he ovat levinneet laajalle valloituksien myötä. Tämä yön kansa on teknologiassa huomattavasti kehittynyt tuliaseidensa ja metallinhallinnalla toimivien sukellusveneidensä, juniensa ja laivojensa kanssa. Heidän elementtinsä on siis metalli, mutta tämän lisäksi he pystyvät aistimaan feromoneja, ja täten myös kommunikoimaan niiden avulla. Feromonin käyttö tekee vergareneista yhteisöllistä kansaa, ja he ovat aina uskollisia aatteilleen. Yhteisöllisyyttä korostaa myös vahva militaarisuus ja uskonto.

Ulkomuodoltaan vergarenit muistuttavat hyönteisiä ja hämähäkkieläimiä, esimerkkeinä mainittakoon erilaiset perhoset, pistiäiset, sudenkorennot, skorpionit sekä hämähäkit. Kehosta löytyy usein ylimääräisen raajaparin lisäksi tuntosarvia, pistimiä ja siipiä, lajista riippuen. Vergarenyksilö voi kuitenkin edustaa vain tiettyyn heimoon kuuluvaa lajia, eli ei voi olla sudenkorento-hämähäkkihumanoidia.

Käytännönläheisenä rotuna he ihailevat kaikkea josta on hyötyä, jonka takia 'petoprosentti' ei ole validi käsite heidän keskuudessaan. Käytännöllisten piirteiden lisäksi varsinkin mustan ja valkoisen kontrasti nähdään kauniina.
 

Rotuominaiset piirteet
 

Ikä: vergarenit kehittyvät nopeaa tahtia, täysikasvuisia he ovat jo 16-vuotiaana. He kuitenkin myös elävät maksimissaan 120-vuotiaiksi.

verggu 2.png

Feromonit: vergarenit kykenevät kommunikoimaan feromoneilla, naiset miehiä voimakkaammin. Esimerkkeinä moraalin kohennus, vaarasta viestiminen, ja toisen rotutoverin paikantaminen.
 

Naisjohto: naiset ovat hallitsevampi sukupuoli rodun keskuudessa, ja kasvavat muun muassa reilusti miehiä pitemmiksi. (Miesten pituus 110-155cm, naisten 155-180cm.)
 

Mustat valkuaiset: silmien valkuaiset ovat poikkeuksetta mustat, ja vaalea värikalvo on ihailtava piirre, sillä se muistuttaa kuuta taivaalla, joka on heidän jumalattarensa, Mondetsuukena.
 

Elämänkierto
 

He syntyvät aivan normaalein keinoin. Vauvoja kutsutaan toukiksi, joilta he myös näyttävätkin kainaloista alaspäin riippumatta siitä, mitä lajia vergaren edustaa, vaikkakin yleensä omaavat lajille ominaisia piirteitä tässäkin vaiheessa. Jokin aika syntymän jälkeen, toukka suljetaan vanhempien valmistamaan seittikoteloon, jossa tämä viettää aikaa noin vuoden verran kehittyen ja oppien rauhassa ulkomaailmasta. Aikanaan kotilosta tulee ulos kehittynyt, leikki-ikäinen lapsi. 

bottom of page